• info@ozlemkoc.com.tr
  • +90 312 566 1615

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN ŞİRKET AYDINLATMA METNİ

Özel Özlem Koç Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Limited Şirketi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında “veri sorumlusu” sıfatını haiz işletmeler arasında yer almaktadır. Ağız ve diş sağlığına yönelik hizmetlerimiz ve diğer faaliyetlerimiz kapsamında veri sorumlusu olarak siz değerli hastalarımızı, ziyaretçilerimizi, mal/hizmet sağlayıcılarımızı ve diğer ilgilileri Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili yönetmelikler uyarınca bilgilendirmek isteriz.

Veri Sorumlusu:

Özel Özlem Koç Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Limited Şirketi

(İşbu aydınlatma metninde Diş Sağlığı Polikliniği olarak adlandırılmaktadır)

Kişisel Verilerin İşlenme Amacı:

İlgililere ait kişisel veriler, Diş Sağlığı Polikliniği tarafından gerçekleştirilen ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden ve diğer hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışanların ve Poliklinikten hizmet alanların sağlıklarının korunması ve güvenliklerinin temini, Diş Sağlığı Polikliniği tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Diş Sağlığı Polikliniği’nin ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası, Diş Sağlığı Polikliniği ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki güvenliğinin temini ile Diş Sağlığı Polikliniği’nin sunduğu hizmetlerin ilgili kişilerin tercih ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası da dahil olmak üzere 6698 Sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde işlenmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

İlgililere ait kişisel veriler, Diş Sağlığı Polikliniği tarafından sunulan hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışanların ve Poliklinikten hizmet alanların sağlıklarının korunması ve güvenliklerinin temini, Diş Sağlığı Polikliniği tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Diş Sağlığı Polikliniği’nin ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası, Diş Sağlığı Polikliniği’nin ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki ve ticari iş güvenliğinin temini ile Diş Sağlığı Polikliniği’nin sunduğu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin tercih ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası da dahil olmak üzere 6698 Kanun’un 8. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde şirket yetkilileri, iş ortaklarımız, kanunen yetkili kamu

kurum ve kuruluşları ile hizmetlerimiz kapsamındaki diğer özel hukuk gerçek ve tüzel kişileri ile paylaşılabilecektir.

Kullanıcıların Konuya İlişkin Rızası

6698 sayılı Kanun’un 5. maddesinin 2. fıkrasında sayılan hallerde kişisel verilerin kullanıcıların açık rızası aranmaksızın işlenmesi mümkündür. Buna göre,

a) Kanunlarda açıkça öngörülmesi. b) Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması. c) Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması. ç) Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması. d) İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması. e) Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması. f) İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması durumlarında kullanıcılardan açık rıza alınmasına gerek bulunmamaktadır. Kişisel verilerin Diş Sağlığı Polikliniği tarafından işlendiği haller esas olarak bu muafiyetler kapsamında yer almakta ve istisnai olarak muafiyet dışı kalan hallerde ise ilgili kişinin açık rızası alınmaksızın veri kaydı yapılmamaktadır. İlgililere ait kişisel veriler şirketimize ait kişisel veri saklama ve imha politikasına uygun olarak muhafaza edilmekte ve saklama süresinin sona ermesi halinde ilk imha döneminde silinmektedir.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi:

Kişisel veriler, kullanıcılardan elektronik ortamda tamamen otomatik yollarla ve/veya fiziki ortamda veri kayıt sisteminin bir parçası olarak yarı otomatik yollarla toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve yine 6698 sayılı Kanun’un 8. maddesine uygun şekilde aktarılabilmektedir.

Kişisel Veri Sahibi Olarak Kullanıcıların Hakları:

6698 sayılı Kanun’un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri;

. Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

. Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve

. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu hakların kullanımına ilişkin taleplerinizi Kliniğimizin Giriş Bölümden veya batıkentozeldisklinigi.com internet adresi üzerinden temin edebileceğiniz Veri Sorumlusuna Başvuru Formunu doldurarak tarafımıza iletebilirsiniz. Ayrıca Diş Kliniğimiz kayıtlarında tarafınıza ait ve doğrulanmış e-posta adres bilginiz bulunmakta ise, bu e-posta üzerinden yapacağınız başvurularınız da değerlendirmeye alınabilecektir. Bu kapsamdaki başvuru ve taleplerinize mümkün olan en kısa sürede ve en geç 30 gün içinde tarafımızca geri dönüş yapılmaktadır.

Otomatik Kapı Ankara

hidrolik tork anahtarı

metal Etiket

seksiyonel kapı

Mamak Akü

truck spare parts

ankara ceza avukatı

ankara şehirlerarası nakliye

bmw yedek parça

ankara boşanma avukatı

şahin ilgi

yükseköğretim hukuku

Google Yorumları

Bizim için Ne Dediler?

ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye

“Sizinle yaklaşık 6yıldır tanışıyoruz. İyi ki de öyle olmuş.Aile diş hekimim iz oldunuz.Özellikle hijyen, ilgi alakanız ve profesyonelliğiniz bizi size bağladı. Diş tedavisi sonrası inanın ertesi gün hiç bir işlem yaptırmamış gibiyim.Çok başarılısınız. Emeğinize sağlık...”

Gülay Akbaba
Ankara Tavsiye Diş Hekimi
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye

“Özlem hanım ve ekibi 4 yıldır her türlü diş rahatsızlığımda ellerinden gelen her desteği verdiler. Taşınmama rağmen güvenebildiğim tek yer oldukları için halen kendilerine geliyorum. Güvenle tercih edilebilecek bir merkez.”

Tunay Gerikoglu
Ankara Tavsiye Diş Hekimi
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye

“Memleketin bütün güleryüzlü,naif,disiplinli ,titiz dis hekimleri bu klinikte toplanmış net.Ankara'da kesinlikle daha iyi daha temiz bir klinik daha iyi bir ekip bulamazsiniz.Ìşlemi gerceklestiren hocam bir yandan isini yapip bir yandan saniye saniye beni teskin etmeye uğrastı sagolsun.ìşini iyi yapan insanlar iyi ki var.Baska yer aramayınız efendim.”

Fatma Gümüş
Ankara Diş Hekimi Tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye

“Bir akrabamın ve ablamın tavsiyesi ile protez ve implant işlemlerim için Özlem Hanım a başvurdum.Öncelikle güleryüzü ve sıcaklığı daha sonra da bilgilendirmesi ile kendisine hayran kaldım.Tüm işlemlerim boyunca Samsun dan Ankara ya gelmeyi sırf Özlem Hanım için göze aldım.Ve asla pişman olmadım.Sürecim çok rahat geçti Sonuç ise mükemmel oldu.Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim.”

Münevver Bilgili
Ankara Diş Hekimi Tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye

“Yolum Dr Özlem Koç ile kesiştiği için çok şanslıyım,kendisine implant ve protez için başvurdum, öncelikle kişiliğine ve bilgisine hayran kaldım daha sonra aile ortamı gibi olan kliniğinde tüm korkumu yendim kendimi güvende hissettim,sonuç beklentimin üzerinde oldu.Hijyeni uzmanlığı ortamının sıcaklığı ile öncelikle Özlem Hanım a ve ekibine teşekkürü borç bilirim.Tüm içtenliğimle herkese tavsiye ederim.”

Mediha Türk
Batıkent Diş Hekimi Tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye

“Özlem hanımla 7 yıldır tanışıyoruz ilk hastalarındanım güler yüzlü olmaları samimiyetleri ile her türlü rahatlığı sağlayan titiz ve özenli çalışmalarıyla çok memnun kaldığım klinik.Herkezin gitmesini tavsiye ederim…”

Senem Akdere
Batıkent Diş Hekimi Tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye

“35 yıllık Sağlık Eğitimcisi ve Sağlık çalışanı olarak Profesyonellik, tecrübe, hijyen ve nezaketi bir arada gördüğüm ender kliniklerden. Başarılarınızın devamını dilerim. Teşekkürler.”

Harun Fidancı
Batıkent Diş Hekimi Tavsiye
ankara diş kliniği tavsiye

özlem koç google yorumları

img
Bize 7/24 ulaşabilirsiniz!

Sağlığınız Bizim için Değerli...

0555 108 57 07